ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕЗОПАСНОСТ:

Гръдните импланти с гел и с физиологичен разтвор са предназначени за уголемяване на бюста при жени на възраст над 18 години или за реконструкция на гърдите. Операция за имплантиране не следва да се прави на жени с активна инфекция някъде в тялото, със съществуващ рак или преканцероза на гърдата, които не са били лекувани адекватно за тези състояния, или на бременни или кърмачки.

Операцията за поставяне на гръдни импланти е свързана с известни рискове. Гръдните импланти не са доживотни приспособления, а имплантирането не е еднократна операция. Може да се нуждаете от допълнителни непланирани операции на гърдата поради усложнения или неприемливи козметични резултати. Много от промените във Вашия бюст след имплантирането са необратими (не могат да бъдат върнати обратно), а гръдните импланти може да се отразят на способността ви да кърмите, като намалят или спрат производството на кърма.

Най-честите усложнения при имплантите с гел са повторна операция, капсуларна контрактура, асиметрия и болка в гърдите. Едно от по- редките усложнения е разкъсването на импланта, което най-често е безшумно (което означава, че нито вие, нито Вашият лекар ще знаете, че се е разкъсал).

Последиците за здравето от разкъсан имплант с пълнеж от силиконов гел не са напълно установени. Изследвания, като мамография, ЯМР или ултразвук, са препоръчителни след първоначалното имплантиране за откриване на разкъсване на импланта.

Най-честите усложнения при имплантите с пълнеж от физиологичен разтвор са повторна операция, отстраняване на импланта, капсуларна контрактура, сбръчкване, болки в гърдите и свиване.

Обръща се внимание на пациентките да обсъдят показанията, противопоказанията, предпазните мерки, рисковете и ползите, свързани с гръдните импланти със своите хирурзи.

Важно е да сте наясно с рисковете, свързани с операцията за имплантиране, когато планирате поставяне на гръдни импланти.

< назадДоживотна гаранция при доказано спукване на импланта

 

Контакти

МЕДИКАЛ МЕНТОР
- официален дистрибутор за България на гръдни импланти МЕНТОР
office@medicalmentor -bg.com

тел. за връзка: 0898 632202
София, ул. Миле Попйорданов 49, вх.Б, ап.21
партер.